kirstenskaarup.dk

onsdag

26

juni 2013

0

KOMMENTARER

broccolisalat med ris, tang og pinjekerner

Skrevet af , Posted in salater

3 tørrede shiitakesvampe

en håndfuld arametang

2 dl brune ris

½ dl pinjekerner (eller mandelflager)

150 g broccoli


dressing

4 spsk olivenolie

citronsaft

1 spsk hakkede kapers

1 spsk frisk citrontimian


Læg svampene og tangen i blød i rigeligt vand et par timer.

Kog risene i 4 ½ dl vand ca. 35 minutter. Al vandet skal være kogt væk. Drys med lidt salt og lad risene afkøle.

Rist pinjekerner eller mandelflager gyldne på en tør pande.

Del broccolien i små buketter og læg dem i kogende vand 1 minut. Afdryp og afkøl dem.

Afdryp svampe og tang (brug udblødningsvandet til en suppe). Skær svampene i papirtynde skiver. Smid stokkene ud.

Bland alle ingredienserne.

Smag olien til med citronsaft. Tilsæt 2 spsk vand, kapers og timian. Smag til med salt og peber og hæld dressingen over salaten. Vend rundt og servér.


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *