kirstenskaarup.dk

fredag

23

august 2013

0

KOMMENTARER

broccolipesto

Skrevet af , Posted in forretter

broccolipesto

 


200 g broccoli

50 g græskarkerner

4 fed hvidløg

½ dl vand

½ dl olivenolie

1 økologisk citron

evt. 80 g parmesanost (kan udelades)

 

Del broccolien i små buketter. Skær stokken i terninger. Læg kålen i kogende vand 2 minutter og afdryp den.

Findel græskarkernerne i køkkenmaskinen. Rist dem evt. først.

Tilsæt broccoli, hvidløg, vand og et lille drys salt.

Purér blandingen til den er ensartet.

Kom pestoen over i en skål og tilsæt den mængde olie, du finder passende.

Smag til med fintreven skal af citronen og et par skefulde -saft.

Tilsæt evt. fintreven parmesanost og smag til igen med salt, peber og citron.

 

tip

Du kan bruge mandler, hasselnødder, valnødder, pistacienødder eller pinjekerner i stedet for græskarkerner.

Hvis du bruger valnødder, så vælg også valnøddeolie.

Hvis du vil undgå olie, så blend broccolien udelukkende med kogevand.






Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *