Kirstenskaarup.dk

søndag

14

juli 2013

0

KOMMENTARER

braisserede babyartiskokker

Skrevet af , Posted in forretter, frokostretter

braisserede babyartiskokker

8-12 små babyartiskokker

citronsaft

4 spk olivenolie

6 fed hvidløg

1 tsk tørret knust rosmarin

1 tsk tørret knust basilikum

1 tsk tørret knust mynte

1 ½ dl hvidvin eller tilsvarende mængde hyldeblomstsaft + vand

 

Fjern de yderste blade fra artiskokkerne. Skær stænglerne i passende længde og skræl dem. Skær artiskokkerne i halve eller kvarte afhængig af størrelsen. Gnid dem straks med citronsaft.

Varm olien op og svits artiskokkerne og hvidløgene 3-4 minutter. Tilsæt 3 spsk citronsaft, krydderurter og hvidvin eller ½ hyldeblomstsaft og ½ vand.

Drys med lidt salt og peber og lad artiskokkerne simre under låg 7-8 minutter.

Servér artiskokkerne portionsvis – enten varme eller afkølede.


 


Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.