kirstenskaarup.dk

torsdag

11

juli 2013

0

KOMMENTARER

bagte rødløg med aioli

Skrevet af , Posted in tilbehør

4-8 rødløg

olie

1 dl økologisk mayonnaise eller æggefri mayonnaise

2 fed hvidløg

citronsaft

løvstikke eller anden krydderurt

 

Vælg det antal løg, du finder passende. Hvis løgene er store, er et løg pr. person formentlig tilstrækkeligt.

Fjern skallerne fra løgene og sæt dem i et ovnfast fad. Pensl dem med lidt olie.

Bag løgene i en 200 grader varm ovn 15-20 minutter.

Aioli er mayonnaise smagt godt til med presset hvidløg. Du kan selv lave mayonnaisen, men der findes også udmærkede kvaliteter i supermarkedet (økologisk) eller helsekosten (den æggefri).

Smag mayonnaisen godt til med presset hvidløg, citronsaft, salt og peber.

Giv aiolien til løgene separat og pynt med en krydderurt.


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *