kirstenskaarup.dk

fredag

23

august 2013

0

KOMMENTARER

bage bolsjebeder m. peberrodsmayo og radisespirer

Skrevet af , Posted in forretter

bagte bolsjebeder m. peberrodsmayo og radisespirer

 

 

4 mellemstore stribede beder (eller almindelige røde)

6 spsk mayonnaise

reven peberrod (eller sennep)

citron

radisespirer eller karse

 

Rødbeder skal bage temmelig længe i ovnen, så det er praktisk og energibesparende at bage rødbederne samme dag, man bager brød eller postej.

Valnødderugbrød er lækkert som tilbehør til rødbederne, så lav evt. begge dele i ovnen samtidig.

Hvis du skrubber rødbederne helt rene, kan du spise skallen med. Den smager skønt!

Sæt rødbederne på en bageplade. Hvis du bager dem sammen med rugbrødet, så sæt dem i ovnen, når temperaturen er sænket til 160 grader. Bag rødbederne 40-50 minutter afhængig af størrelsen.

Smag mayonnaisen til med salt, peber, reven peberrod eller sennep og citronsaft. Du kan evt. røre lidt fløde i mayonnaisen – eller yoghurt.

Servér rødbederne med dippet og drys med friske grønne spirer.

Giv også gerne ristet rugbrød til.

 

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *