kirstenskaarup.dk

mandag

26

august 2013

0

KOMMENTARER

auberginer med fetacreme og granatæble

Skrevet af , Posted in forretter, frokostretter

auberginer med fetacreme og granatæble

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Auberginerne kan serveres som en forret eller en frokostret.

 

 

2 auberginer

olivenolie

2 dl yoghurt

1 fed hvidløg

100 g fetaost

1 granatæble

50 g valnødder

frisk koriander

 

Skær auberginerne i skiver på langs. Læg dem på en bageplade og pensl dem med olivenolie. Drys med lidt salt.

Sæt auberginerne under grillen i ovnen og grill dem til de er gyldne. Vend skiverne og lad dem blive gyldne på den anden side også. Afkøl auberginerne.

Rør yoghurten med presset hvidløg. Smulder fetaosten fint i yoghurten og smag til med salt og friskkværnet peber.

Skær granatæblet igennem og tag kernerne ud. Se her, hvordan du nemt får kernerne ud uden at sprøjte i hele køkkenet!

Hak valnødderne.

Læg auberginerne på et stort fad og dryp yoghurten på. Drys med granatkernerne, valnødderne og hakket koriander.

 

Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *