kirstenskaarup.dk

torsdag

22

august 2013

0

KOMMENTARER

aspargessalat med valnødder og blåskimmelost

Skrevet af , Posted in salater

aspargessalat med valnødder og blåskimmelost

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________


150 g hvide asparges

150 g grønne asparges

75 g blåskimmelost

½ dl hakkede valnødder

2 tsk rosenpeber

 

dressing

4 spsk olivenolie

2 spsk citronsaft

4 spsk snittet purløg

 

Skær aspargesene i mindre stykker (skræl de hvide først).

Kom de hvide asparges i kogende vand tilsat et drys sukker og kog dem 2 minutter (3 minutter hvis de er tykke).

Tilsæt de grønne asparges og kog dem 2 minutter mere. Overhæld aspargesene med koldt vand og afdryp dem.

Anret aspargesene på fire tallerkener.

Skær osten i små stykker og drys dem på sammen med valnødder og rosenpeber.

Rør dressingen sammen og smag den godt til med salt og peber – og måske et nip sukker.

Dryp dressingen over salaten og servér den.



Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *