Kirstenskaarup.dk

mandag

26

august 2013

0

KOMMENTARER

asparges med ”kaviar”, vagtelæg og limecreme

Skrevet af , Posted in forretter

 

asparges med ”kaviar”, vagtelæg og limecreme

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8 vagtelæg 

4 spsk mayonnaise

 4 spsk sojafløde eller anden fløde

limesaft

8 ramsløgblade eller 2 spsk hakket mynte

4 tykke hvide asparges

8 tykke grønne asparges

2 spsk rød cavi-art (tangkaviar)

2 spsk sort cavi-art, evt. m. balsamico


Kom vagtelæggene i kogende vand og kog dem 3 minutter. Afkøl dem.

Rør mayonnaisen med fløden og smag til med salt, peber og limesaft. Snit ramsløgbladene fint  og kom dem i cremen – eller rør mynten i.

Pil vagtelæggene forsigtigt.

Skræl de hvide asparges og læg dem i kogende vand. Kog dem 1 minut og tilsæt de grønne asparges (skal ikke skrælles). Bring vandet i kog igen og kog  begge slags asparges endnu 2 minutter. Afdryp dem.

Arrangér aspargesene på en stor tallerken. Læg lidt cavi-art på hver side af stænglerne og sæt et æg i hver portion.

Dryp med limecremen og drys evt. med lidt mere grønt.


________________________________________________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________________________________



vegetarret, vegetaropskrift, veganerret, veganeropskrift

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.